Семейството му решава в кои филми да се снима

eva.bg 20 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Мат Деймън разкри, че изборът в кои филми да се снима не зависи от него, а от семейството му. При това не става въпрос за секс сцени или ревност относно това с коя актриса ще играе. Критерият за избора на филми е друг – дали заради снимките ще отсъства за повече от две седмици от съпругата и децата си. И ако се окаже, че е така, то Деймън категорично отказва предложената роля, дори да става въпрос за много сериозен хонорар.

„Всяко решение за филм, в който да се снимам, зависи изцяло от семейството ми. Ние си имаме правило: да не се разделяме за повече от две седмици. Ако мога, ги вземам с мен на снимките или избирам такива филми, които ще се правят близо до дома ни. Само веднъж досега сме се разделяли за дълго – цели три седмици. Беше ужасно и повече не сме го правили. Миналата година, например, бях за шест месеца в Китай, но тогава успях да ги взема заедно с мен и беше като едно голямо семейно приключение“, заяви Мат Деймън.

Той и съпругата му Лусиана са женени от единадесет години и имат четири дъщери, едната от които е от предишна връзка на Лусиана. Деймън е биологичен баща на десетгодишната Изабел, седемгодишната Джия и петгодишната Стела. Доведената му дъщеря пък е на седемнадесет години.

Преди време актьорът се пошегува в свое интервю: "Живея само с жени и вече нямам контрол над нищо". 39-годишният Деймън, който сключи брак с Лусиана през 2005 г., обаче разкрива, че точно съпругата и децата му са причина той да се чувства здраво стъпил на земята въпреки световната му известност.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР