Тя с честност, той – с измама

eva.bg 02 July 2016

Преди броени часове голямата актриса и певица Барбара Стрейзънд и съпругът й, актьорът Джеймс Бролин отпразнуваха 18-ата годишнина от брака си и 20-ата годишнина от началото на връзката си. Стрейзънд публикува в профила си в Instagram вълнуваща снимка на двамата, докато танцуват.

Бракът им е известен като един от най-хармоничните в Холивуд, а на въпроса как са постигнали съвършения баланс помежду си Барбара отговаря: „Аз – с честност, той – с измами”. Актрисата разказва, че когато двамата се срещнали за първи път по време на едно парти, тя без да се колебае заявила на Джеймс, че не харесва косата му. Въпреки че бил неудържимо привлечен от нейната безпардонност, той решил да й го върне тъпкано. Казал й, че готви великолепно и ако го покани на гости, ще й докаже. Барбара го поканила, той направил пред очите й великолепно суши, в което тя се влюбила. Започнали да се срещат, Джеймс й замайвал главата с невероятни ястия, а само няколко месеца по-късно, след като се убедил, че и тя вече е луда по него и дори заживели заедно, не сготвил никога повече нито една супа дори.

Според Бролин семейното им щастие се дължи на... отделните им банкови сметки. „Това е третият ми брак и отлично знам до какво може да доведе общата банкова сметка. Затова с Барбара избрахме този начин. Тя има свои пари, аз – мои” – казва актьорът.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР