Eзикът на подаръка

Подаръкът концентрира сложни емоции и винаги има риск дарителят да сбърка в избора. За да не ви се приискат портокали вместо праскови, както в новелата на О’Хенри, направете си вие подарък

24 June 2016

в центъра на вниманиетоПровокационен контраст между росна роза с лек намек за прозрачна чистота и пристрастяващ микс от жасмин и магнолия, подчертан от плътната топлина на ветивер и сладката съблазън на ванилия. Modern Muse Eau de Rouge на Estee Lauder създава интригуващо двойствено впечатление. Също като музата, на която е кръстен, ароматът вдъхновява, привличайки с изисканост и смелост.

прилив на женственост Познат с любовта към живота при всякакви условия, кактусовият цвят придава на Boss Ma Vie pour Femme Intense на Hugo Boss ободряваща светлина, която ви кара да се наслаждавате на простички неща. Именно зелената свежест е първата фасета на аромата – „съвременност“. Втората – „женственост“ – се изразява с фрезия, жасмин и роза, а третата – „увереност“ – с акорд на кедър и ванилия.

османтус за щастие Философията на радост от живота, характерна за La vie est belle на Lancome, се оказа толкова успешна, че версиите, посветени на ирис, тубероза и магнолия, продължават да се множат. Florale EDT открива нови страни на нежността и искреността благодарение на акорда на османтус. Олфактивен израз на самопознанието съгласно източните вярвания, той носи успех и сбъдва мечти. 

блестящ характер Нероли от Валорис, напоено със светлина, съпровожда J’Adore Eau Lumiere. Деликатното „упражнение“ на Dior не променя идентичността на аромата. Докато есенцията от червен портокал събужда апетита, сладостта на магнолия, обагрена с ванилия и лимон, посреща трептенията на роза дамасцена. Моменталната експлозия на сетивата е директен път към удоволствието.

отново еротика Преосмислено, допълнено и просто невероятно продължение на оригинала е L’Extase Caresse de Rose  на Nina Ricci. Българската роза и турската й „родственица“ са невероятен тандем. Сладката му разкрепостеност отстъпва място на скромното очарование на божур и виолетка. Обвивайки голото женско тяло в страстна прегръдка, мускусен дъх освобождава еротичните фантазии.

митична нимфа Капчици влага се стичат по розовия мрамор, кълба цитрусова пара съживяват сетивата и оставят кожата мека. Солидните врати се отварят сякаш под напора на невидима сила и в залата влиза Olympеa Aqua на Paco Rabanne. От връхните нотки – солена ванилия, сива амбра и дърво кашмир – лъха магическа сила. Притегателността й усилват джинджифилова лилия и цитрусов полутон.

ТВОЯТ КОМЕНТАР