Никой няма шанс след Принс

eva.bg 07 May 2016

Майте Гарсия е едва на 16, когато се запознава с Принс зад кулисите след негов концерт. Той е два пъти по-възрастен от нея, милионер и световна звезда. Съгласява се да изгледа запис с фантастично бели денс изпълнение на Майте и две години по-късно, вече е пълнолетна, тя става част от неговия балет и от неговия живот. Танцьорката за първи път разказва подробности за връзката им като споделя, че е била девствена и Принс е бил първият й мъж и първата й любов. Женят се през 1996 г., точно на Празника на влюбените, в дома на музиканта в Минеаполис, а само няколко месеца по-късно тя ражда момченце, което наричат Бой Грегъри. Кошмарът започва, когато непосредствено след раждането лекарите откриват, че бебето страда от рядкото генетично заболяване Синдром на Пфайфър и една седмица по-късно Принс и Майте губят сина си. Шокът е огромен. По-късно тя преживява аборт. Всичко това съсипва връзката им и през юни 2000 г. двамата се развеждат.

Днес 42-годишната Майте, на която легендарният музикант посвещава песента The Most Beautiful Girl In The World, споделя, че годините, прекарани с Принс са били невероятни и сюреални, че той й е показал фантастични места и я е запознал с изключителни хора. „Някои от гаджетата ми след него също се опитваха да пишат песни за мен, но им казвах: Недей! Точно в това не можеш да се състезаваш с него.”

Години наред Майте е убедена, че никога няма да стане майка, но след участието й в един риалити формат, в който тя за първи път говори за загубата на сина си, се случва истинско чудо. Една жена й пише в профила й в Twitter, че я е гледала в риалити шоуто и се е трогнала от историята й. Непознататай предлага да осинови собственото й момиченце. Така, благодарение на социалните мрежи, днес Майте е майка на малката Джия (вижте галерията).

В живота й няма мъж. „След Принс всички бледнеят” – казва тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР