Защо Меган Фокс не празнува рождените дни на децата си

eva.bg 12 April 2016

Меган Фокс с Браян, с когото в момента са в развод, и двете им деца

Снощи Меган Фокс изненадващо разкри, че е бременна с трето дете, появявайки се на червения килим на кинопремиера в Лас Вегас. Коремът й определено личеше, а и тя се бе облякла така, че да го подчертава. Все още не е много ясно обаче кой е бащата на третото й дете, защото през август миналата година тя подаде молба за развод с Браян Остин Грийн, от когото има две деца на 3 и на 2 годинки. Според някои медии обаче, напоследък те прекарвали доста време заедно, така че нищо чудно разводът да се отмени, ако бебето е от него.

По време на кинопремиерата снощи 29-годишната актриса тактично отбягваше въпросите за настоящата й бременност, но пък отговори на други, свързани с майчинството. И от тях разбрахме, че досега тя не е празнувала рождените дни на децата си.

„Докато самите те не поискат да им организирам парти за рождения ден, не виждам смисъл да го правя. Просто не ми пука. Това е най-обикновен ден. След месец ще навърша 30 и какво от това? Каква разлика ще има на следващия ден, какво изобщо се променя? Стига всички да сме добре емоционално, духовно и здравословно, няма никакво значение на колко години ставаш“, заяви Меган Фокс.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР