Момент на вдъхновение

Дългоочакваната колекция H&M Conscious Exclusive, вдъхновена от историята на модата и изкуството, направи своя дебют у нас

07 April 2016

Моделите бяха представени със специално събитие снощи вечерта в магазина на H&M на бул. Витоша 6 в София. Сред гостите избрали модели от колекцията за повода, бяха Йоанна Темелкова, Лилия Гелева, Дивна, Християна Лоизу, Мария Силвестър и Мис България 2015 Марина Войкова. Сред останалите гости бяха Михаела Филева и Pavell, Прея, Сантра, Мона, Невена Пейкова, Кристиан Костов, Албена Танева, Ива Екимова, Петя Дикова, Александра Жекова, Мартен Роберто и съпругата му Джули, Стефан Щерев, Калин Врачански и Орлин Павлов. Събитието започна с класическото изпълнение на живо на струнен квартет и продължи с музикалния сет на актрисата Ирмена Чичикова.

Освен на приятната музика, гостите се насладиха и на пролетните коктейли на водка ABSOLUT, вдъхновени от идеята на колекцията. В специална Conscious зона посетителите в магазина имаха възможност да научат повече за затварянето на производствения цикъл в модата и да се снимат с интерактивната фото-будка Photo King.

Колекцията H&M Conscious Exclusive стартира официално днес, 7 април, в магазина на H&M на бул. Витоша 6, София, както и онлайн на hm.com. Представянето ѝ съвпада с откриването на изложбата Fashion Forward – 300 years of Fashion в Музея на декоративните изкуства в Париж, която е и извор на вдъхновение за колекцията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР