Oлфактивни истории за него

Тази пролет вашият любим ще се разходи покрай Сeна, ще се наслади на залеза, ще застане под водопад и ще преживее още куп вълнуващи моменти

21 May 2016

1 земя, земя Викат яхтсмените в беда. Споко, момчета, с Pasha Noire Sport на Cartier най-много да потънете в нечии женски обятия. Спортната версия се разгръща с ободряващия дъх на океана, свежестта на лимона и водната сочност на диня, преминавайки в дълбините на оригиналния папратов акорд. Отличен избор за успешни мъже, които не се задоволяват с постигнатото, а търсят нещо ново.

2 фешън вибрация Войнишки мундир с внушителни метални еполети. Мъжът Balmain Homme е енергичен космополит, склонен към творчество. Ако ви звучи като диагноза, то тя е в добрия смисъл на думата. Докато шафран спори с индийско орехче, листа от виолетка внезапно разкриват забранения плод – акорда на кожа. В един емоционален момент кедър и дъбов мъх се сливат със сладостта на зрънца тонка.

3 ежедневна елегантност Givenchy съветва: време е да оставите трескавия живот настрана и да се насладите на няколко мига почивка. Придружител в приключението е Gentlemen Only Parisian Break. Общият знаменател на упоителното прохладно уравнение от лимон, непалска мента и градински чай е ветивер, виртуозно допълнен от амброксан. Зад ъгъла ви очаква състояние на радостна еуфория и оптимизъм.

4 минерална свежест Историята за свежестта на водата Issey Miyake доразвива в L’Eau d’Issey pour Homme Fraîche. Енергията на „падащия водопад“ се дължи на вибриращ блясък на рубинен грейпфрут и щедра доза кардамон, а изтръпването – на ледени струи от градински чай и лавандула. Бяло пачули, смесено с възхитителното ехо на оригинала ветивер, са прозрачна квинтесенция на мъжките емоции.

5 полуреалност, полуфантазия „Обичам синьо-черното, улавящо дълбочината на небето – на смрачаване или в полунощ“ – твърди Нарцизо Родригес. Преосмислящ мъжката сексуалност и възможен само в света на Narciso Rodriguez, For Him Bleu Noir е тайнствен и секси, чист и разбираем. Фирменият мускус, подсилен с кардамон, индийско орехче, син кедър и черен абанос, постига индивидуалност и дързост без усилие.

6 безпогрешно съвършенство Code Profumo на Giorgio Armani е за всички, за които през нощта животът започва. Традиционният код на марката – простота на линиите и съвършенство в детайлите – отново е в ход. Противопоставянето на акцентите – мандарина и ябълка с кардамон, лавандула и портокалов цвят с индийско орехче, зърна тонка и пралина с тютюн – е брутално. А сливането им с кожата – възбуждащо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР