Пускат под наем карибския дом на Дейвид Бауи

eva.bg 23 March 2016

За първи път къщата на Дейвид Бауи на Карибите ще бъде пусната под наем. Срещу 70 000 долара на седмица, почитатели на покойния изпълнител ще могат да отседнат във ваканционното му убежище на остров Мустик. Имението се простира върху 6.2 акра, сградата разполага с пет спални, има зашеметяваща гледка, запазено е и звукозаписното му студио, въпреки че навремето Бауи зави, че там е толкова спокойно и релаксиращо, че просто не можел да твори музика. Запазен е почти целият интериор, дело на Бауи. „Обичам хубавите клишета, а за мен тази къща е едно прекрасно клише. Мустик е един фентъзи остров“, твърдеше музикантът.

В момента имението е собственост на Саймън Долън, заклет фен на Бауи, който е кръстил и един от синовете си на него. Той не е променял почти нищо по къщата, само е подменил някои от мебелите, защото са били прекалено стари.

Ако случайно може да си позволите наема и отскочите за седмица там, може да се окажете съседи с Мик Джагър или Кейт и принц Уилям, които също предпочитат остров Мустик като дестинация за почивките си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР