Чуйте това

Албумите на месеца

eva.bg 18 March 2016

Dirty Purchase, Sweet Sensation, Galio
Още с първите си акорди този албум ще ви отнесе с енергията и жегата на купона, който формацията към клуб Swinging Hall случва от 20 години насам. Оттогава в нея са свирили 20 известни български музиканти. Прекрасен фънк и соул пулсира с гласовете на Амалия, която концертира с Робин Гиб от „Бий Джийс“, и Емил Минчев, с брилянтната солокитара и фината цигулка на Иван Лечев и прецизния талант на другите 9 музиканти. Такъв е ароматът на нощите на Swing-а, вкусът на якия клубен купон в 10 композиции.

Nguyen Le, Celebrating The Dark Side, Дюкян Меломан
Много интересна джаз версия на The Dark Side of the Moon на Pink Floyd от френско-виетнамския китарист Нгуен Ле, биг бенда NDR и Майкъл Гибс. Вокалите са на уникалната корейка Юн Сун На. Това е не просто представяне на музиката на Пинк Флойд, а нейно преосмисляне и нов живот.

Lukas Graham, Орфей
Лукас Греъм има огромен успех в родната си Дания и звездата му започва да изгрява и в световен мащаб. Хитовото му парче 7 Years литна в световните класации със 100 милиона слушания в Spotify за седмица. В дебютния му албум с хип-хоп и чувствени мелодични вокали се разказват класически истории от Копенхаген.

Star Wars, Вирджиния  
Пълната колекция с оригиналните саундтрак албуми към „Междузвездни войни: Епизод I–VI“! В три различни формата – винилови плочи, 10 диска с ексклузивни интервюта на Харисън Форд и композитора Джон Уилямс плюс бонус DVD и дигитална версия на саундтрак албумите във висока резолюция.

The Best of Plácido Domingo, Вирджиния
Четворна колекция с много от дискографията на легендарния тенор от 1968 до 2014 г. – арии, популярни шансони, парчета от мюзикъли и филмова музика... Доминго, който е играл в над 3500 представления, има над 100 албума, 12 Грами и е дирижирал над 500 оперни спектакъла и симфонични концерти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР