Brit Awards 2016 – вечерта на Адел

25 February 2016

Снощи в Лондон бяха раздадени ежегодните британски музикални награди и в O2 Arena се събраха едни от най-известните имена от музикалната сцена. Шоуто пък се оказа едно от най-провокативните в историята на наградите Brits, защото доста от изпълнителите заложиха на еротиката. Риана в тандем с бившето си гадже Дрейк спретнаха туъркинг, достоен да конкурира този на Майли Сайръс. Момичетата от групата Little Mix също не останаха по-назад в изключително провокативни костюми и хореография за лайв изпълнението си, макар че бяха дошли на церемонията с майките си.

Адел пък, която се оказа големият победител на вечерта, този път успя да впечатли всички не само с перфектни вокали, а и със свръхемоционалност. Тя спечели цели четири статуетки, в един момент се разрида неудържимо на сцената и въпреки забраната да се използват нецензурни изрази, се изпусна в ефир с няколко не особено достойни за една дама израза.

Сред останалите наградени бяха „Колдплей“, Джъстин Бийбър, One Direction, Джеймс Бей. Ани Ленъкс, Гари Олдман и Лорд пък участваха в трибют към покойния Дейвид Бауи. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР