Стинг разпродава част от имуществото си

eva.bg 18 February 2016

Снимка: getty images/guliver

Стинг и съпругата му Труди разпродават част от имуществото и арт колекцията си, които ще бъдат предложени на търг в Christie's на 24 февруари и се очаква да донесат на певеца печалба от стотици хиляди долари.

Не парични затруднения обаче карат звездата да се раздели с част от любимите си картини и дори пианото Steinway. Просто семейството ще се пренася в ново, по-малко жилище, където няма да може да побере всичко. Те вече продадоха за впечатляващата сума от 19 милиона паунда лондонската си къща край Сейнт Джеймс парк, която купиха през 2003 година само за 5.7 милиона. И вместо да разпръснат арт колекцията си в другите им имоти (имат къщи в Малибу, Ню Йорк, Тоскана, северен Лондон и Уилтшир) решиха да се разделят с тях.

Сред произведенията на изкуството, които ще бъдат продадени на търг, са творби на Пикасо, Анри Матис, Густав Климт, Рене Магрит, Кийт Харинг и много други. На търг ще бъдат продадени и огледала, маси и керамика, всяко на стойност десетки хиляди паунда. Става въпрос за около 200 произведения на изкуството, мебели и инструменти. В момента те са изложени на показ, за да могат потенциалните купувачи да се запознаят с тях. Може да ги разгледате в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР