„Петдесет нюанса по-тъмно“: започвайте обратното отброяване

eva.bg 17 February 2016

Снимка: Instagram

Авторката на еротичната поредица „Петдесет нюанса“ Е. Л. Джеймс се похвали в социалните мрежи, че са стартирали снимките на екранизацията на втората книга. Първият филм бе заснет в Канада, вторият очевидно също ще се снима там, защото Дакота Джонсън, която играе главната женска роля, пристигна вчера на летището във Ванкувър. Засега обаче нямаме снимков материал, доказваш и присъствието на Джейми Дорнан. Явно е успял да избяга от папараците или сцените с негово участие ще са по-късно.

Продуцентите разкриха, че вторият и третият филм от сагата ще се заснемат наведнъж – тоест, тази година явно ще трябва да направят и двете продължения. Премиерата на „Петдесет нюанса по-тъмно“ ще е през февруари догодина. През 2018-та пък би трябвало да е на третата част.

„Успех на актьорите и целия екип“, написа под снимката с клапа от първия снимачен ден авторката на книгите. Във втория филм ще се появят и бившите любими на Крисчън Грей. Ким Бейсингър ще е в ролята на доминантната Елена Линкълн. Ще участва и австралийката Бела Хийткот, позната от „Тъмни сенки” на Тим Бъртън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР