Край на кариерата й като модел

eva.bg 01 February 2016

Снимка: getty images/guliver

Синди Крауфорд е решила напълно да спре с моделството на 20 февруари, когато ще навърши 50 години. Тя още през 2000-а година се оттегли от професията като основно занимание, но сега очевидно е решила, че е дошло време напълно да се пенсионира.

„Сигурно ще ме снимат още десетина година, но вече не и като модел. И това е окей. Постигнах много, работих с едни от най-невероятните фотографи. Какво повече ми трябва? Не мога непрекъснато да се преоткривам. Вече не би трябвало да се доказвам. А и не искам“, заяви в интервю бившият топмодел.

Преди известно време тя сподели, че се научила да приема с достойнство възрастта си и фактът, че ще навърши 50, изобщо не я плаши. „Жени като Хелън Мирън и Джейн Фонда изглеждат страхотно и в същото време уместно за възрастта си. Не се опитват да изглеждат като 30-годишни. Аз също не бих искала да се конкурирам с 14-годишната си дъщеря, защото със сигурност ще загубя. Винаги съм мислела: „Кога най-накрая ще спра да се притеснявам за външния си вид!“ Е, отговорът е никога. Просто в момента вече не става въпрос за възраст. А за това, че трябва да приемеш своите 50 години, да оцениш както миналото си, така и къде се намираш в момента, коя си и каква трябва да бъдеш“, заяви тя.

Но когато на нейната възраст изглеждаш по този начин, сигурно не е особено трудно да приемеш, че си на 50. Синди продължава да изглежда страхотно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР