Били се разделили

eva.bg 31 January 2016

Бради и Ирина по време на една от ваканциите им

Страстната любовна история между Брадли Купър и Ирина Шейк очевидно е приключила. Източници на западните медии разкриват, че актьорът решил да сложи край на връзката им. И причината е доста странна за един 41-годишен мъж. Просто топмоделът Ирина Шейк не се разбирала добре с майка му Глория. Конфликтите се появили по време на коледните празници, които Шейк изкарала заездно с тях.

„В началото тя и майка му се разбираха много добре. Но колкото повече време прекарваха заедно, толкова повече разногласия се появиха помежду им. Брадли е много близък с майка си и двамата с Шейк започнаха доста да се карат“, разкриват близки до двойката.

Според тях тя бързо е преодоляла раздялата и дори вече имала нов мъж до себе си – топмоделът Стефан Джеймс, с когото се снимаха в доста кампании.

Скоро ще разберем дали тези информации са истина. Наближават наградите „Оскар“ и ще видим с коя дама ще мине Брадли по червения килим – с Ирина или с майка си, която неведнъж е била неговата придружителка на подобни церемонии.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР