Време за авантюри

Изследвайте, мечтайте, откривайте – посланието на колекцията H&M Studio пролет/лято 2016 ще ви накара да копнеете за нови вълнуващи приключения

01 February 2016

Специалната колекция за топлия сезон е вдъхновена от фриволния номадски дух и удобството на спортния стил. Лесни за комбиниране и в меки натурални тонове, моделите варират от свободни връхни дрехи с функционални детайли, през сякаш ръчно обагрени плетива до обемни тишърти миксирани с клинове и светли панталони. Денимът в стил пачуърк се конкурира за внимание с роклите с оптични принтове и ефирните кафтани, банските костюми и шортите не са забравени, а туниките отговарят на всяка парола: плаж или парти. Коприна, органичен памук, тенсел и лен гарантират комфорта на пътешественичките,заедно с практичните аксесоари - леки раници пристегнати с въжен шнур, сандали с широки ленени ленти или кожени връзки, авиаторски очила и копринени шалове с наивистични принтове, трансформирани в ефектни шапки с козирка.

Колекцията H&M Studio пролет/лято 2016 ще бъде на ваше разположение от 25 февруари в над 200 магазина по цял свят, както и в България – в магазина на марката на бул. „Витоша“ 6 в столицата и онлайн.

ТВОЯТ КОМЕНТАР