Каква е тайната на перфектното й тяло

eva.bg 07 January 2016

Снимка: getty images/guliver

На 46 години Дженифър Лопес има тяло, за което могат да завидят и 20-годишните. Пред списание Us Weekly тя разкрива каква е тайната й. Ако очаквате някакви чудотворни рецепти за вечна младост, ще ви разочароваме. Защото истината е, че тя се труди много, за да има тяло като това, а нещата, които прави, са достъпни за всеки от нас.

Певицата разкри, че има двама персонални фитнес инструктори – един на Източното и един на Западното крайбрежие. „Когато съм в Лос Анджелис тренирам с Трейси Андерсън. Когато съм в Ню Йорк с Дейвид Кирш. Те имат коренно различни подходи в тренировките, което се отразява добре на тялото ми. Преди турне тренираме по шест часа дневно.

Не пия алкохол и не пуша цигари, защото имат изключително лош ефект върху кожата, когато остаряваш. Спя по десет часа, а когато не е възможно, гледам да са поне седем-осем. Храня се основно със зелени зеленчуци, аспержи, брюкселско зеле, броколи, къдраво зеле. Гледам да не се излагам на слънце, а когато го правя, винаги съм с много слънцезащитен крем. Това до голяма степен също е запазило кожата ми“, разкри Лопес, която неведнъж е заявявала, че част от работата й е да изглежда добре.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР