Плановете на Кейт Бланшет за 2016 годината

eva.bg 30 December 2015

Снимка: getty images/guliver

Актрисата Кейт Бланшет, която почти сигурно ще се бори за награда „Оскар“ в началото на следващата година с филма си Carol, вече е направила плановете си за 2016 година. И въпреки че кариерата й е в страхотен подем, тя е решила този път да не яха гребена на вълната, възползвайки се от многото предложения за филми, които със сигурност ще завалят след успеха на Carol.

Кейт Бланшет е решила през 2016 година да се отдаде на заслужена почивка. Тя призна, че не възнамарява да работи много през идните месеци и киното ще мине на заден план, поне за известно време. Сигурно една от причините за това е малкото момиченце, което със съпруга й осиновиха тази година. 46-годишната актриса има три биологични деца, все синове – Дашиел на 14, Роман на 11 и Игнатиус на 8.

46-годишната звезда успя да изненада всички с новината, че са решили да осиновят и момиченце, което се казва Едит. И не спира да обяснява колко е хубаво отново да има бебе в семейството им. Очевидно е решила да се порадва максимално на този период.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР