Свят в цвят

Wish list - за мен, за синовете ми, за любимия мъж, за сестра ми, за мама, за приятелите

Адриана Попова 18 December 2015

Дороти Паркър казва, че ако облечеш достатъчно къса пола, партито ще дойде при теб. С късите поли напоследък сме в хладни отношения, така че ще трябва да примамя партито с други неща. С ярки цветове, защо не! Цяла година сивея и тъмнея, сега е моментът да не бъда толкова себе си (номинирам израза за най-досадно клише на годината), а да се гмурна в дъгата. Казват, че на Коледа ставали чудеса. Дали?

За мен/ пончо от BCBGMAXAZRIA – пъстро като дрехата на Яков. Приятелите ми просто няма да повярват, че съм се осмелила!

За синовете ми/ зимни чорапи с весел дизайн от Stinky Socks с антибактериална обработка на влакната, от www.stinkyfamily.com

За любимия ми мъж/  шал на Shevitza, който да подчертава сините му очи, с автентични мотиви от български шевици с 50% вълна, от Gallery 2.0 в София.

За сестра ми/ плетена чанта в някой от обединените цветове на Benetton,  например в жълто, за да отива на зеления кичур в косата й. И молив Jumbo Shadow Pen на Douglas, за още настроение.

За мама/ книга „Здравословни рецепти“ от Гордън Рамзи, за да ми направи (защото никой не прави нищо по-добре от мама!) портокалово-канелен чийзкейк с рикота, нищо, че онзи ден за 28-и път спрях сладкото завинаги, от ИК „Хермес“.

За приятелките/ кожени пръстени от Мариана Рибарова от студио „Формат“, за да са ми екстравагантни, от студио “Формат”, галерия “Теста“ и галерия “Сабай“.

Дестинацията/ винобар Vinoculture. Представям си го така: след като сме си свършили ЦЯЛАТА?!?! работа за годината, с приятели някак стигаме до любимия ми Пловдив и веднага отиваме във Vinoculture, където на светлината на свещи пием от български до чилийски вина и хапваме тапаси. Тартар туна с желе от лайм и авокадо и мус от манго, пилешко шишче в стил Уелингтън и патладжанен хайвер с аншоа и забулено яйце ще свършат работа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР