Най-унизителната случка в живота й

eva.bg 19 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Проблемите на Дженифър Лорънс с тоалетите явно не се изчерпват със спъване в роклите и падане на червения килим. Вече толкова пъти го прави, че взехме да й свикваме. Може пък да й е на късмет.

Сега обаче разбрахме, при това от самата нея, че е преживявала доста по-унизителни ситуации, що се отнася до непослушните рокли. Актрисата разказа как една от тях буквално я е оставила гола в парижки ресторант и то, докато се запознавала с известен режисьор.

„Всички смятат, че са били свидетели на най-срамните ми моменти, но има две истории, за които не съм и говорила, защото са толкова, толкова унизителни... Май давността им като унижение е изтекла, така че мога да го направя“, каза тя.

Докато вечеряла с приятели в парижки ресторант, тя видяла на съседната маса Копола. И решила да отиде и да му се представи, защото му е огромен фен. „Отправих се към масата и тогава забелязах, че всъщност съм боса. Но си казах, че те сигурно няма да забележат. Отидох, представих се на Копола, а след това и на останалите на масата му. Обясних колко голям фен съм му. Те нямаха никаква представа коя съм аз. След това се обърнах и се върнах на масата си, но в този момент осъзнах, че ципът на роклята ми е разкопчан и прашките ми се виждат. Целият ми задник е на показ, а аз се притеснявах, че съм без обувки“, каза през смях Лорънс.

Тя разказа и за друг случай, при който объркала една жена за Елизабет Тейлър, въпреки че била починала преди няколко години.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР