Как да изберем подходящия за нас сух шампоан

Запознайте се с цветната и разнообразна гама на Batiste

20 November 2015

Всички се объркваме в морето от козметични продукти, когато тръгнем на поход в търсене на подходящия за нашата кожа или коса крем, шампоан, маска, балсам и какво ли още не. В повечето случаи губим излишни часове в магазина, без накрая да сме напълно сигурни, че сме избрали правилния продукт.

Ако търсите сух шампоан обаче, няма как погледът ви да не бъде привлечен от гамата на Batiste. Дизайнът и цветовете на флаконите се открояват на фона на останалите, защото това е единствената марка, която черпи вдъхновение за дизайна на опаковките си от световните модни подиуми. Сухите шампоани Batiste са верен помощник на потребителите и стилистите още от 1970-те години, независимо дали дават живот на емблематични прически във фризьорските салони, преобразяват косите на моделите по време на модни ревюта или дават самочувствие и увереност на жените в ежедневните им занимания. Световноизвестният стилист Сам Макнайт определя Batiste като култов продукт и абсолютна необходимост при подготовката на всяка фотосесия, а трикратната носителка на приза London Hairdresser Of The Year Сали Брукс споделя, че сухият шампоан Batiste е продуктът, с който всеки стилист задължително трябва да разполага.

В България продуктовата гама на Batiste обхваща пет варианта и в зависимост от нуждите ви и спецификата на косата ви няма да е трудно да се ориентирате в избора на правилния сух шампоан.

Важно е да знаете, че всички продукти на Batiste ревитализират косата и премахват излишното омазняване. Идеални са за употреба между измиванията, придават плътност на косъма и освежават косата. А ето и разликите.

Batiste Мedium & Brunette е сух шампоан за брюнетки. Специфичното при него е, че е добавен малко цвят, който помага за изравняването на цвета на косата при израстването на корените.

Batiste XXL Volume e сух шампоан за коса без обем и виталност. Той има забележителни стилизиращи качества и ще ви бъде добър помощник за бърза и лесна прическа. Ако търсите изключителен обем, това е вашият продукт.

Original e сух шампоан с чист класически аромат за всеки тип коса.

Blush e с флорален аромат, той е в кокетен розов флакон и пак е подходящ за всеки тип коса.

Fresh e вашият сух шампоан, ако търсите свеж аромат. Трудно се устоява на комбинацията от чаени листа, круша, бергамот, лимон, мандарина, розов грейпфрут.

В сърцето на всеки сух шампоан Batiste е иновативна съставка с оризово нишесте, базирана на формула, която не изисква наличието на вода, за да подейства. Приспособявайки се към нуждите на косата, тя прониква в ствола на косъма, като абсорбира излишното омазняване и помага то да бъде премахнато в корените на косата.

Изборът на сух шампоан вече е много по-лесен със стъпването на Batiste на родния пазар.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР