Коледна звезда

Кейти Пери блести в коледната кампания на H&M

12 November 2015

Шведският бранд представи първите снимки от ефектната си коледна кампания, чието лице е поп-певицата Кейти Пери. На тях тя е облечена с дрехи от празничната колекция на марката, чиято завладяваща видеореклама предстои да се излъчва в кината, по телевизията и в интернет, а световната й премиера ще бъде на 23 ноември на hm.com/life. Пресъздавайки празничния дух Кейти играе ролята на фея, която вдъхва живот на фантастични герои: мъже-джинджифилови бисквитки, огромни подаръци на ролкови кънки и гигантски плюшени мечета. Саундтракът към рекламата също е изненада: това е съвсем новата песен Every Day Is A Holiday, написана от Кейти за коледната реклама и продуцирана от Дюк Дюмон.

„Настроението ми бе истински празнично по време на заснемането на тази вълшебна кампания заедно с Йонас Акерлунд, носейки всички тези забавни дрехи, и най-вече моя любим пуловер с елфа Elfie Selfie. H&M бе част от еволюцията на лични ми стил от 13 годишна възраст, когато започнах да включвам забавни и достъпни модели в моя винтидж гардероб. Нямам търпение да предам на вашия стил вълшебна искра с тази приказна празнична колекция“, споделя Кейти Пери.

Самата коледна колекция на H&M ще бъде налична в магазините на бранда в цял свят от средата на ноември. И още нещо специално: по време на коледните празници H&M ще подпомогне децата в Мианмар чрез ваучери за подаръци. H&M Conscious Foundation дарява на UNICEF 5% от стойността на всеки закупен ваучер. UNICEF ще използва тези пари, за да предостави качествено образование на засегнати деца в Мианмар, където достъпът до основно образование трябва спешно да се подобри. Чрез кампанията за ваучери за подаръци UNICEF и H&M Conscious Foundation възнамеряват да осигурят качествено начално и основно образование за над 350 000 деца в щата Ракхайн. Ваучерите за подаръци ще се продават в магазините на H&M в цял свят до 31 декември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР