Слушай ме, слушай ме...

Маргарет Мацантини представи бестселъра си „Чуй ме“ в бутика на Max Mara

06 November 2015

Когато две икони на съвременния стил се съберат на едно място, то резултатът няма как да не е впечатляващ. Именно такова бе събитието в бутикa на Max Mara в София, на което нашумялата италианска писателка Маргарет Мацантини представи за първи път пред българска аудитория бестселъра си „Чуй ме“. Със своето силно присъствие и запомнящ се глас, авторката която грабна сърцата на хиляди читатели по целия свят одухотворява жената, към която луксозният моден бранд е насочен – изискана, интелектуална, успешна.

В преобразената обстановка на бутика на Max Mara гостите почувстваха чара на съвременното литературно пространство, а управляващият собственик на MDL Group и официален представител на бранда за България г-жа Илияна Алипиева приветства магнетичната италианка. Маргарет Мацантини накара присъстващите да се откъснат от забързаното ежедневие и да чуят, почувстват и вдъхновят от силните послания на драматичния й роман „Чуй ме“. Откъси от бестселъра бяха представени на публиката от Любомир Сапунджиев.

Гостите, сред които бизнес дами, представители от италианското посолство и италианската търговска камара, се насладиха на типичния италиански дух, в който протече вечерта с винен аперитив Lillet и изискан кетъринг. Всеки от тях имаше изключителната възможност да получи автограф от писателката върху копие от книгата, комплимент към присъстващите, както и да увековечи вълнуващия момент на стената на славата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР