Тя била и майка, и баща на децата си

eva.bg 15 October 2015

Снимка: getty images/guliver

Почти нищо не се е променило в семейството на Хайди Клум след развода й със Сийл. Бившият топмодел и певецът имат четири деца – Лени на 11 години, Хенри на 10 години, Джона на 8 и Лу на 6. Лени е от връзката на Клум с Флавио Бриаторе, но го роди докато беше вече със Сийл и винаги е твърдяла, че той е истинският й баща. Двамата се разделиха преди три години. Двамата се разделиха преди три години.

„Очевидно нещата са различни, но в същото време не са се променили драстично. Сийл никога не е бил типичният баща, който сутрин излиза за работа с куфарчето и се прибира за вечеря. Той винаги е пътувал много. Децата знаеха, че това е част от работата му. Така че аз през цялото време съм била и майка, и баща за тях“, заяви в интервю Хайди Клум, която в момента излиза с Вито Шнабел.

42-годишната красавица допълни още, че жените винаги са били по-добри от мъжете, когато става въпрос за съвместяването на няколко ангажимента едновременно. „Жените могат да жонглират с много топки. Ние правим неща, които мъжете не могат. Те обикновено жонглират само с една топка и дори тогава са: „Много съм объркан – в лявата ръка ли да я сложа или в дясната.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР