Мрази да е бременна

eva.bg 06 October 2015

Ким Кардашиян ще роди на Коледа чрез планирано секцио, а до тогава има доста време. Което със сигурност не се нрави на риалити звездата, която заяви, че бременността е най-ужасното изживяване в живота й. 34-годишната съпруга на Кание Уест очаква второ дете, този път ще е момче.

На сайта си тя написа: „Ще бъда откровена: за мен бременността е най-ужасното изживяване в живота ми. Не ми харесва нито един момент от нея и не разбирам хората, които твърдят, че им харесва. Може би е заради подуването, болките в гърба или просто мисълта как тялото ти се разширява и нищо вече не ти става, но се чувствам така, сякаш това не е моето тяло. Не се чувствам секси, а несигурна.

Хората просто не споделят всички гадни неща, които се случват по време на бременността и след това. Знаете ли, че на практика трябва да носите памперси за около два месеца след като родите? На мен никой не ми беше казал това.“

И след цялото това откровение на тема бременност, Ким побърза да поясни, че в крайна сметка всичко си струва, щом прегърнеш новороденото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР