Hand made

Пайетите не са само за бляскавите рокли. От рисуване на очите минаваме към апликации

Свобoда Сидерова 20 October 2015

Temperley London

За „хайверения“ декор на Ohne Titel британският визажист Кабуки предварително нанася водоустойчив лайнер в карамелено по долната линия на миглите, отстъпвайки от нея на няколко милиметра. За фиксация на перличките върху „подложката“ той използва специално козметично лепило

„Дребните“ детайли от рода на правилно подбрани аксесоари са способни ако не да направят чудеса, то поне да придадат завършеност на визията. Вдъхновени от правилото, визажистите го прeнасят върху лицето. Явно Temperley London си пада по астрономията.

Благодарение на пайетките с пришити перлички макиажът на очите наподобява небесна карта. Съзвездията може да покриват целия клепач или да са във формата на cat eyes. Спокойно може да повторите и ноухауто на Ohne Titel – очна линия на долния клепач от... миниатюрни перлички във виолетово (именно такива се използват за „хайверен“ маникюр).

Трудно се вижда? И какво от това. Нека да е вашата малка бюти тайна при тет-а-тет. Далеч по-забележим, трикът с кристалите Swarovski (по 10 на всяко око) помага на визажистите на Rodarte удивително да освежат погледа, без да използват хайлайтър и коректор. При това моделите не приличат на стриптийзьорки. Наистина красотата не знае граници.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР