Двойна комбина

Кевин Харт влиза в ролята на Дейвид Бекъм в новия хит на H&M - Modern Essentials selected by David Beckham

30 September 2015

Колекцията Modern Essentials selected by David Beckham е част от дългосрочното партньорство на H&M с Дейвид и включва подбрани от самия него сезонни облекла, задължителни за гардероба на всеки мъж. Новите предложения за есен 2015 ще са налични от началото на октомври във всеки магазин на H&M, който предлага мъжка мода, както и онлайн на hm.com.

В новата си кампания за H&M Дейвид Бекъм играе (и то изненадващо добре) рамо до рамо с комедийния актьор Кевин Харт, представяйки с чувство за хумор своя собствен моден свят и колекцията Modern Essentials selected by David Beckham за есен 2015. Ролята на Харт пък е повече от забавна - да пресъздаде образа на актьор, който се готви да влезе в кожата на... Дейвид Бекъм! „Мечтата на всеки комик е да има възможност да се пошегува за сметка на световна икона като Дейвид Бекъм - коментира Кевин. - Обожавам модата и спорта, и бях много развълнуван, че ще участвам в новата кампания на Дейвид за H&M.“ Харт е един от най-обичаните комедийни актьори в света, познат с ролите си във филмите „Пандиз експерт“, „Кум под наем ООД“ и „Ченге за един ден“, както и в настоящото си комедийно турне „What Now?“ Дуетът му с Бекъм наистина ще ви разсмее, вижте видеото и се убедете сами, а след него – какво сподели Кевин за ролята си в рекламния филм на колекцията:

С какво ви заинтригува концепцията на новата кампания на Дейвид Бекъм и H&M?

Нека го кажа така: да си партнирам с Дейвид и H&M си бе достатъчно интригуващо.

Разкажете ни повече за ролята си.

Беше наистина забавно. Играя класическия образ на фанатичен свръхемоционален актьор. Идеята е, че неясно как съм получил ролята на Дейвид в биографичен филм за самия него и стигам до комични моменти копирайки образа му – обличам се като него, следя маниерите му, мимиките и така нататък.

„Кевин Харт е един от най-забавните и интелигентни момчета, които познавам. Обичам да изненадвам публиката с рекламните си кампании за H&M и според мен никой не очакваше, че ще избера комедията. Надявам се, всички да се забавляват с видеото така, както аз се забавлявах при заснемането му“, споделя Бекъм.
Познавахте ли се Дейвид преди снимките?

Ами, аз му бях фен... от онези истинските. Дейвид трябваше да свали ограничителната заповед, за да можем да направим тази кампания.

Лесно ли е да се имитира Бекъм?

Повече от лесно. Двамата с Дейвид имаме нещо много общо – сексапилът. Той, както виждате, извира съвсем естествено от мен.

Коя е най-характерната черта на Дейвид?

Сега сериозно: това, което ми направи най-голямо впечатление, е неговото смирение. Говорим за човек, който е световноизвестен и обожаван от милиони... И въпреки това е успял да остане съвсем земен.

Какво е усещането да работиш с приятел и същевременно да се забавляваш на негов гръб?

Аз не съм се усетил да работя. Бях там просто да се поразмотая, убивайки малко време... Случи се така, че попаднах на комерсиални снимки за кампания.

Какви насоки или съвети ви даде Дейвид за да „бъдете“ Дейвид?

Каза да не го прецаквам и поиска да бъда по-висок.

Коя беше най-предизвикателната сцена за вас?

Ами... да се снимам рамо до рамо с Дейвид не помогна с нищо за егото ми.

Имате ли някакви забавни спомени от снимките?

Най-готините неща се случваха извън снимките. Ние и двамата сме горди татковци, така че в почивките се фукахме с децата си чрез FaceTime.

Какво мислите за колекцията, която Дейвид селектира за H&M?

Харесва ми, че моделите са толкова лесни за комбиниране и се вписват в различни стилове – от ежедневен до по-формален. Колекция, която напълно отива на съвременните мъже.

Имате ли си фаворит в нея?

Харесвам всичко в нея! Чухте ли това H&M? Дейв? Сериозно - цялата е страхотна. Но ако трябва да избера само едно нещо, това ще са памучните спортни панталони. Обичам домашното облекло!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР