Перфектен синхрон

Звездният отбор на Debenhams е готов за пореден сезон да покори сърцата ни

eva.bg 01 October 2015

Principles by Ben de Lisi

Традиционните колекции на Debut и Red Herring, както и специалните линии облекла и аксесоари, създадени от големите имена на лондонската модна сцена, вече ви очакват в Bulgaria Mall – именно там ще намерите единствения магазин на британския мултибранд в страната ни

Графичен сюжет от Principles by Ben de Lisi

Намигване към миналото с помощта на забавни и графични ретро принтове ни предлага въображението на Ben de Lisi. Ефектните щампи са перфектното допълнение към разкроените панталони в стилистиката на 70-те, както и към останалите силуети, напомнящи по възможно най-елегантния начин за безгрижната епоха на рокендрола.

Блестящите спомени на RJR John Rocha

Този сезон John Rocha интерпретира едно от любимите си вдъхновения – спиращите дъха и времето зимни пейзажи, с помощта на флорални илюстрации, обгърнати в мастилени сенки, и пленителни фотографски принтове. Силуетите са женствени и елегантни, фината дантела си партнира с мека кожа, а многообразието от плетива (от топли жилетки до уютни шалове) ще ви накара да посрещнете студените дни с неочаквано желание.

Магично докосване от Star by Julien Macdonald

С драматичен ореол сияе романтичната колекция на известния дизайнер, вдъхновена от благородните дами от епохата на Викторианска Англия. Една от най-горещите тенденции за есенно-зимния сезон намира естествения си израз чрез елегантната палитра от тонове и умелото преплитане на изкуствени кожи, екстравагантни ресни, изящна дантела и задължителните безупречни детайли.

Пътуване във времето с Red Herring

Лидерът в дизайнерската команда на Debenhams ви поднася колекция, миксираща най-доброто от тенденциите за студения сезон във възможно най-достъпната им и функционална форма. Red Herring отбелязва не само завръщането на 80-те и скромната сдържаност на 60-те, но и дивия дух на любимия бохемски шик – сякаш директно зает от иконите на големия екран.

Сред ключовите модели в даващата богати възможности за комбинации колекция се открояват велурените рокли и връхните дрехи с овча кожа, макси дължините и детайлите от дантела.

Повече информация на: facebook / instagram: DebenhamsBulgaria, BulgariaMall

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР