"Идрис Елба: Без ограничения" по Discovery Channel

Британският актьор Идрис Елба е водещ на фантастичната поредица, посветена на свръхвисоките скорости „Без ограничения“, която стартира тази вечер (петък, 25.09.) от 21:00 ч. по Discovery Channel.

eva.bg 25 September 2015

Изборът на продуцентите точно Идрис Елба да води този формат съвсем не е случаен и причината не е само, че напоследък много се спекулира със слуха, че точно той ще замести Даниел Крейг като новия Джеймс Бонд. Не е и само в изключителната харизма на афроамериканския актьор, който познаваме от блокбастъри като „28 седмици по-късно“, „Тор“ и от сериала на HBO „Лутър“, където той изпълнява ролята на Мартин Лутър Кинг, донесла му „Златен глобус“.

Същинската причина именно Елба да бъде звездата на телевизионната поредица е, че той е известен със страстта си към състезателните автомобили и високите скорости. По време на снимките за предаването, чийто първи епизод ще можете да видите тази вечер (петък, 25.09.) от 21:00 ч. по Discovery Channel, актьорът прави нещо наистина изключително - поставя нов световен рекорд за скорост като развива 290 км/ч на уелския плаж Pendine Sands, едно от най-добрите места в света за развиване на високи скорости, със суперавтомобил Bentley Continental GT Speed. Предишният рекорд за този терен е от далечната 1927 г. и принадлежи на англичанина Малкълм Кембъл.

Поредицата ще ни отведе на някои от най-фантастичните състезания в света като приключенията не са само за любителите на расови автомобили и мотори, но и за онези, които мечтаят да развият трицифрени скорости и по въздух, и по вода.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР