100% попадение

Авантюрист, прелъстител или...? Ако не сте се замисляли, „пищовът“ на EVA ще ви помогне да съобразите новия аромат според амплоато си

Свобoда Сидерова 02 August 2015

Авантюрист

Свободен като вятър, неукротим като океан, загадъчен като неизследвана земя и безкомпромисно решителен. Ще го откриете по координатите риск и превъплъщение на сила.

Олфактивното развитие на Kouros Silver на YSL отразява еволюцията на мъжкия аромат. Обединяването на интензивност (зелена ябълка), свежест (градински чай) и чувственост (амбър) няма нищо общо с древногръцка скулптура, а разкрива тайните на съвременния герой. Истинските причини за съществуването му са героизъм и кураж.  

Acqua di Gio Profumo на Giorgio Armani приканва да зарежете досегашния живот и да се впуснете в непознатото. Бергамот, морски нотки и розмарин оставят също толкова ярка следа като от разбиването на океански вълни във вулканични скали. Кожата стопля разпознаваемият тътен на тамян. Кой казва, че има неподходящо време за правене на нещо щуро?   

Прелъстител

„Скарлет? Жизел? Не могат да ти стъпят на малкия пръст. Как изобщо съм съществувал, преди да те срещна, мило?“ Да бе, да. По-добре приемете реалността и се наслаждавайте на живота.

Ако има идеален мъж, то L’Homme Ideal Cologne със сигурност ще плени чувствата му, твърди „носът“ на Guerlain Тиери Васер. Ако вярваме на думите му (а ние вярваме), то въпросната особа ухае на живителна цитрусова енергия, която отваря врата на зелен бадем. Разтърсени от мъжественото дуо на ветивер и бял мускус, се чудите как точно да ви отличи от останалите евентуални булки.

За Paco Rabannе животът е игра. Печели онзи, който виртуозно борави с тестето карти и залага вабанк. Наградата е поне 1 Million Cologne или сърцето на жена. Еуфорията от морски акорд и цитруси, подправени с кардамон и изпълнени с дъх на кожа, доказва, че чувствата са най-красивите трофеи, но, уви, не са даденост.  

Спортна натура

Дисциплината няма значение. Може да е физическа или интелектуална, групова или индивидуална, но винаги е екстремна. Важното е, че в самото й естество са заложени борба и лидерство.

Вдъхновен от битката за Купата на Америка, Luna Rossa Sport на Prada въплъщава борбата на човека с необузданата стихия. Управлението на 22-метров катамаран не е като това на мазерати. Джинджифил и хвойна звучат енергизиращо като плясък на вълни.

Свързани в морски възел, тютюн и лавандула разкриват неизчерпаем вътрешен потенциал. Платиненият медал е сериозно предизвикателство. Но не и за притежателя на Aigner N°1 Platinum. Нотките на бергамот и мента правят смутителя на женското спокойствие да изглежда недостъпен. Студенината топят кардамон, черен пипер и карамфил, разкривайки темпераментен характер. Нищо чудно, че ситуацията излиза извън контрол, но пък си струва.   

Романтик

Обича да пише писма на ръка и да ги изпраща по пощата. Другият му специалитет е четене на стихове при пълнолуние. За да се обясни в любов, води избраницата си на мястото на първата среща.

Blue Land на Trussardi разширява хоризонтите до безкрайност. Там, на границата между фантазия и реалност, лъчите на слънцето пронизват синята шир, придавайки на предметите фантастичен ореол.

Докато увертюрата от горчив портокал, зелена ябълка и мъх разчувства, велур и кашмир даряват усещане за чиста емоция. Предстои нещо изключително. Днес сте решили най-накрая да й предложите сърцето си. Какво по-добро начало от лимитирания Chrome на Azzaro, който позволява да се отдадете на успокояващото полюшване на морето от любов.

Пленителна воля на чувствата дават грейпфрут и плодчета асай с изкушаващ шоколадов вкус, а плодчета годжи бери преизпълват цялото същество с доволство.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР