Мом(и)чето, което говори с морето

Гребвайки шепа вода, глътка красота за вашия ден, козметични марки канят на круиз. Зад всяка нотка и нюанс се крие райско ъгълче

Свобoда Сидерова 08 August 2015

Elie Saab

Лесно е да се изгубите в магията на лятото. Стратегичeска точка от маршрута са италианските острови Салина и Липари, на които е посветено лимитираното дуо Light Blue на Dolce&Gabbana. Интригата при дамския аромат се върти около залеза. Докато го гледате от терасата в компанията на жълти фрезии, отпивате чаша вино малвазия.

Емоцията обаче не е в максимата In vino veritas, а в предчувствието за авантюра с дъх на виолетка, портокалов цвят и жасмин. Влажният „въздух“ на мъжкия аромат е пропит със солен акорд и нотки на грейпфрут и розмарин, които остават върху кожата задълго и не позволяват да ги забравите дори за минута.

Докато джин тоникът с лимон в CK One Summer напомня за вчерашния купон, диня, краставица и джинджифил зареждат с бодрост за днешния. Коктейла може да разделите спокойно с гаджето си. Морската тематика е присърце и на визажисти, и на nail артисти. Нюансите на сенките и лаковете – подводно синьо, аквамарин, кобалтово, са бездънни като вас самите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР