Мъжки манифест

Казват, че всеки мъж трябва да отгледа син, да посади дърво и да построи къща. Както и да прочете новостите в бюти индустрията. Като минимум

Свобoда Сидерова 08 June 2015

1 Афродизиак и хапче за сън 

Всеки кафеман знае, че в ободряващата напитка е важен не толкова вкусът, колкото благоуханието, което разпалва огън в кръвта и пленява душата. Едва изскочила от „чашата“ с Intoxicated by Killian, парата от турско кафе, толкова гъсто и силно, че удържа вертикално сребърната лъжичка, и осветено със зелен кардамон и канела, предизвиква непреодолимо желание. Дори сладостта на последната „глътка“ с карамелизирана захар обаче не може да утоли олфактивната жажда.

2 Бутилирано лидерство

Босът държи всичко под контрол и това се отнася не само за бизнеса. Сдържа емоциите си, но в отношенията е истински доминант. Ако сценарият ви е по вкуса, то Boss Bottled Intense на Hugo Boss е за вас. Рафинираната интерпретация изключва сладката слабост на оригинала благодарение на омекотената със зелен цвят от портокал ябълка. Помитайки всичко по пътя си, вихър от здравец, канела и карамфил подчертава увереността на притежателя си.
   

3 Не казвай на никого

Не е тайна, че мокрите петна, уви, са в състояние да предадат информация не по-лошо от CV или визитна картичка. За да не се случи това, обърнете внимание на антиперспиранта Xtreme Heat Control на Fa Men. За разлика от стандартния, който предпазва при температура до 37ºC, новата емулсионна формула с полимери адаптира нивото на защита към покачване на температурата дори до 50ºC, причинено от спорт, стрес и външна топлина.

4 Ободряваща инжекция

След акцентите на кафе, кубински тютюн, уиски и дървесина в предходните лимитирани версии на A*Men на Thierry Mugler, Ultra Zest изненадва с особена енергетика. Докато мандарина и червен портокал предизвикват потрепване, джинджифил и мента съживяват сетивата. Изненадващо свежестта добива топли нюанси (черен пипер и канела). Преходът от студено към топло и от кисело към сладко (ванилия и зърна тонка) провокира вътрешната сила.   

5 Знакът на мъжа

Какво ще стане, ако към молекула с аромат на ябълка и роза, индийско орехче и канела се добавят грейпфрут и кардамон? Чувствено изгаряне, но почти студено при допир, убедени са създателите на Emblem Intense на Montblanc. Остро като стоманено острие, което отвежда триумфиращия катерач до планинския връх. И вдъхновяващо за мъжа, който среща по своя път знака от 6 ледникови долини около най-високата точка на Европа. Изписването на бранда дори не е нужно.

6 Кожа във върхова форма

Имате един шанс да направите първо впечатление. Замисляли ли сте се как може да го развалите с уморена кожа? Между другото, подобни „незначителни“ детайли описват без думи. След безсънна нощ или изтощителен ден Total Recharge на Biotherm Homme гарантира отпочинал вид, равен на 4 часа повече сън. Освен да дава зелена светлина на забавленията, разбирайте да презарежда клетките и да охлажда, дневният овлажнител срещу умора доставя влага нон стоп.

7 Спри, не си отивай

На силния пол не се полага да признава слабостите си. Както и други неща, ако иска да запази мъжкарското си излъчване. Не е за вярване, но страхът от гола глава изпреварва този от невдигане на самолета. Отговор на въпроса какво да се прави дава многофункционалният шампоан против косопад Hair Loss на Premier Dead Sea. Соли и кал от Мъртво море, къна, киселини и растителни екстракти укрепват корените, подобряват храненето им и оздравяват скалпа.
   

8 Двойственост и контрасти

Reveal Men на Calvin Klein е не по-малко еротичен от игривото му алтер его, дамския Reveal. Играта на съблазняване продължава, като флиртът от разстояние достига кулминация. От нетрадиционния микс – захаросан джинджифил, крушово бренди, нектар от агаве и есенция от мастиково дърво, подправен с нерафинирана сол, лъха огнена харизма и свежест, лаконична строгост и разкрепостено поведение, неприкрита еротика и сдържана мъжественост.

9 Брадата – VIP пропуск 

За да ви придаде бруталният аксесоар вид на член на частен клуб, а не на дървосекач от Северна Дакота, ви трябва балсамът за брада Woodland на Mr. Bear Family. Формулата с 6 масла (бадем, карите, арган, жожоба, кайсиеви костилки и семена от шипка), пчелен восък и ланолин прави косъма забележимо по-мек и лесен за разресване. Уханието на гора не може да не радва, в случай че държите да впечатлите любимата с лицева растителност.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР