Всичко е любов

Очите ми нежни, устните ми дръзки. Знакови за сезона са романтиката и страстта

Свобoда Сидерова 29 April 2015

I Love Coco

Виждали сме Кийра Найтли в различни амплоа, но толкова секси – за първи път. Надписът на жакета издава причината. Ние също обичаме обновената гама червила Rouge Coco. Както заради „гардероба“ от 24 цвята, така и заради иновацията – 3D хидратация (хиалуронова киселина). Но изненадите не свършват дотук. Наситените пигменти гарантират ярък нюанс още при първия слой. Нанасянето е още по-лесно благодарение на ултралеката нежна текстура. 

Нимфа, не femme fatale

Всичко започна в градината, обагрена в пастелнорозово и приглушено сиво-кафяво. Палитрите сенки на Clarins и Lancome призовават да вкусите от неустоимата наслада на Париж през пролетта. Сходните нюанси и при двете  най-точно илюстрират не само събуждането на природата, но и изтънчения шик, придаващ младежки вид и свежест. С вибриращите си подтонове, шампанско и перленобяло пък играят ролята на хайлайтър.

Целуни ме бързо ти  

Логично беше Clarins, марка с над 60-годишен опит в маслата, да помисли за устните, като ги облажи с олио от лешник, слива и жожоба. YSL вдигна мизата с още 2 (кайсиеви ядки, макадамия, кориандър, жожоба и пасифлора).

Хибридите ново поколение не се притесняват от масления състав, който създава чувство за овлажненост през целия ден. Взаимодействайки с естествения нюанс на меките устни, цветът се разгръща, като става много по-жив и секси. При това не лепне.

От пръв поглед

Някои хора говорят за любов от пръв поглед. В случая с колекцията Toledo за M.A.C на ексцентричните съпрузи дизайнери Толедо тя е от първи руж. Невъзможно е да откъснете очи от уникалната естетика на Blush Ombre. Илюстрациите на Рубен, микс от графични линии и лица с яркочервени устни, вдъхват живот на бялата опаковка. Изабел се заиграва с преливането на нюансите за многоизмерен look на скулите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР