Кой грабна „пуканките“ на филмовите награди на MTV

eva.bg 13 April 2015

Шайлийн Уудли взима приза за "Най-добра актриса"

Никога не знаеш какво да очакваш от филмовите награди на MTV, а това важи не само за церемонията, а и за червения (всъщност син) килим. Тук категориите са доста нестандартни, а дрескод няма. Големият победител на вечерта се оказа Шайлийн Уудли, която взе наградата за най-добра женска роля, и за най-добра целувка с екранния си партньор Ансел Елгорт във „Вината в нашите звезди“, а самият филм взе приза за лента на годината. Другата звезда на вечерта беше Дженифър Лопес, която получи наградата за най-добро „изплашено“ изпълнение за ролята си в „Съседско момче“. Статуетката й беше връчена от четиримата секси актьори от „Професия: Стриптизьор 2“, които изпълниха специален танц за нея.

„Пуканките“ за най-добра мъжка роля отидоха при Брадли Купър за „Американски снайперист“. За най-добро комедийно изпълнение беше отличен Чанинг Тейтъм за „Внедрени в час 2“, а наградата за „Екранен тандем на годината“ отиде при Зак Ефрон и Дейв Франко за изпълнението им в „Да разлаем съседите“. „Най-добра трансформация на екрана“ е направила Елизабет Банкс в „Игрите на глада: Сойка-присмехулка 1“, а Мерил Стрийп се оказа „Най-добър злодей“ във „Вдън горите“. Робърт Дауни Джуниър получи специалната „Награда на поколението“, която му беше връчена от актьорския състав на „Отмъстителите“.

Водеща беше комедийната актриса Ейми Шумър, която направи церемонията доста по-забавна от тази на тазгодишните „Оскари“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР