Горещ сценарий

Опиумен шик, магазин за възрастни, ориенталски разкош... Фантазирайте, превръщайте мечтите в реалност и не се бойте от сюрпризи

Свобoда Сидерова 04 April 2015

Tom Ford

Прозрачен топ с ивици от черна лачена кожа, напомнящи едновременно символ на цензурата и бандажни ленти. Яке тип бомбър на голо и лепенки на зърната на гърдите... По-нататък вашият малък спектакъл може да се развие по индивидуален сценарий. Важното е да има колкото се може повече страст. И, да, към провокационния тоалет за уау ефект не забравяйте и подходящия бюти арсенал.  

В търсене на забраненото

Напомнящ ревери на смокинг и капси на черно кожено яке, Black Opium на YSL шокира, но веднага става близък, почти интимен. Контрастът между горчив акорд на кафени зърна във висока концентрация и наелектризиращи жасмин самбак и абсолют от портокалов цвят поражда състояние, граничещо с екстаз. Зависимостта, нарастваща с всяка „доза“, препредава взривоопасен розов пипер.

Plastic is Fantastic

Ако се наслаждавате на мириса на дървени стърготини, защо да не получите удоволствие от синтетика в чист вид като от магазин за възрастни. От XX±Latex на Uer Mi лъха цяла гама нефтопродукти. Налягането на алдехидни изпарения и винил бързо стихва. Явно се усеща роза, но също изкуствена. Нотка на свежест привнася озон, но не от мълния, а от електродъгово заваряване.

Признание в любов

В сътрудничество с дизайнерката на бижута Шурук, Sephora отправя поглед на Изток. Действително, защо да не претворите в живота „Хиляда и една нощ“?  Хубавото е, че украсената със скъпоценни камъни кутийка на ружа Shourouk for Sephora Jewel няма да остане затворена в сейф. Благодарение на перлените късчета вълнението ви от срещата с повелителя изпъква още по-ярко.

Нощни метаморфози

С падането на мрака сияещи с нежна руменина момичета се преобразяват в отявлени фенки на глем рока с опушен грим. В тон с актуалните внезапни превъплъщения, Dior отваря врати към двореца на Technicolor. Блокчетата с очна линия, 3 сенки, 2 хайлайтъра, руж, 2 глоса и червило от палитрата за лице, очи и устни Kingdom of Color предлагат комбинации за носене от зори до здрач.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР