Урок по холивудски - стилът на Ема Стоун

Тя е родена да бъде звезда и убедително го доказа. Не само със силното си присъствие и талант в три коренно различни кинохита - „Магия в полунощ“, „Бърдмен“ и „Невероятният Спайдърмен 2“, но и с естествената си елегантност, привличаща светкавиците на червения килим

eva.bg 22 March 2015

Снимка: Getty images

Комфорт е ключовата дума за всекидневния й гардероб – от изтъркания деним, обемните палта и мекия трикотаж, до играта с наслагване, приглушените цветове и задължителните за холивудските създания тъмни очила.  Удобството е водещ мотив и при избора й за светските събития.

Подкрепена от безпогрешния усет на личния си стилист Петра Фланъри (която се грижи още за визията на Скарлет Йохансон, Шарлийз Терон и Рийз Уидърспун), Ема залага на ярки тонове, необичайни принтове и сложни текстури.

А имената на предпочитаните дизайнери са многобройни: Chanel, Jason Wu, Prada, Erdem, Roland Mouret, Proenza Schouler... И с особено внимание към творенията на Lanvin и Valentino, предпочитани за разходките й по червения килим. Допълват ги небрежно разпилени коси, ярко червило и блестящи обувки – последните заемащи повече ролята на бижу, отколкото на обикновен аксесоар.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР