Саундтракът на март

Новите албуми на Соня Йончева, Ricky Martin, Rae, Nguen Le и Roxette

eva.bg 06 March 2015

Соня Йончева Paris, Mon Amour
Вирджиния

Дебютният албум на наречената „най-блестящата нова оперна звезда“ от сп. Vogue и „поразително красив лиричен сопран, разкошен и проникващ“ – от в-к New York Times. Албумът на Соня Йончева е вдъхновен от периода Бел епок и посветен на любимия й град Париж.

Ricky Martin A Quien Quiera Escuchar
Вирджиния

Един от най-емоционалните и лични проекти на пуерториканската музикална икона. Като любовно писмо, написано от 12 отделни песни – някои ритмични и бързи, други – емоционални балади с красиви текстове. Заглавието му в превод означава: „За тези, които искат да чуят“.

Rae Morris Unguarded
Орфей

Дебют на младата британска певица. Мъдър музикален разказ за хубавите и лошите моменти, свързани с промените в живота й, за градящите характера връзки. „Нещо като серия от документирани важни години на порастване и учене“ – описва го Рей Морис.

Nguen Le CeIelebrating the Dark Side of the Moon
Дюкян Меломан

Прекрасна джаз биг-бенд версия на The Dark Side of the Moon на Pink Floyd от френско-виетнамския китарист Нгуен Ле. Повечето песни са в негов аранжимент, вокалите са на неповторимата Юн Сун На. Ле вдъхва нов живот на музиката на Pink Floyd.

Roxette The 30 Biggest Hits XXX
Орфей

30 от най-големите хитове на една от най-успешните скандинавски поп рок групи, която е 30 години на сцена и има 80 милиона продадени албума в цял свят. С този албум можем да се подготвим за концерта на Roxette след 3 месеца в зала „Арена Армеец“ в София.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР