Ранчото на Том Круз в Колорадо

Къщата от камък и дърво се намира в ски курорта Телурид

Елка Влаховска 09 March 2015

Уютното гнездо сега е необитаемо, но актьорът е обичал да прекарва ваканциите с Никол Кидман и децата на това място. Тук прекарва дълго време с Кейти Холмс по време на бременността й с дъщеря им Сури. Тук се случва и второто ексклузивно интервю, което Круз дава на Опра Уинфри, негова съседка в Телурид.  

Актьорът участва в дизайна на къщата от камък и кедрово дърво, която се разполага на цели 930 кв.м. Но много по-впечатляващ от нея е паркът на имението – на 120 хектара с изумителни гледки към Uncompahgre National Forest (гората „Ънкъмпагре“ със статут на федерална собственост, която може да се менажира и ползва).  

Основната къща е с четири спални, фитнес салон, стая за почивка и библиотека. Къщата за гости до нея пък може да приюти компания – има три спални и бани към всяка от тях. Като човек, който усилено тренира, Том Круз се е погрижил във ваканционното му имение да има тенис корт и баскетболно игрище, а огромният парк е с маркирани пътеки за по-леки или по-натоварващи преходи. Освен Опра Уинфри съсед на Том Круз е и модният дизайнер Ралф Лорен. Той също има ваканционен имот в ски курорта на хайлайфа Телурид.

Вероятно за Том Круз ранчото в Колорадо е свързано с емоции и сантиментални спомени, които актьорът не иска да преживява отново. Затова прекрасната къща от камък и дърво сред огромния парк е обявена за продажба за 59 милиона долара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР