Булката на Навратилова разказва

eva.bg 03 January 2015

Точно преди Коледа една от най-големите в женския тенис на всички времена Мартина Навратилова (на 58 години) се ожени за своята партньорка от около 6 години Джулия Лемигова. Лемигова е 42-годишна рускиня, известна като последната Мис СССР, титла която печели през 1990 г., когато е на 18. Година по-късно става трета на конкурса Мис Вселена, след което напуска Русия и остава да живее в Лондон.

Джулия е жена с богато и интересно минало, в сравнение с което животът на Мартина Навратилова, която призна своята бисексуалност преди цели 33 години, когато още никой не говори за подобни неща, изглежда дори леко скучноват. Бащата на настоящата г-жа Навратилова е военен инженер, който според слуховете е бил от висшия ешалон на КГБ, макар че самата Джулия отрича. През 1999 г. рускинята преживява огромна трагедия – при неясни обстоятелства умира 6-месечният й син Максимилиян от френския банкер Едуард Стърн, един от най-богатите мъже във Франция. Когато се случва трагедията бебето е при баща си, тъй като по онова време Джулия и Едуард Стърн са разделени и водят битка в съда за попечителство над сина си. Години по-късно, през 2005 г., самият банкер е убит – намерен е облечен в розов латексов костюм и според последната информация от проточилото се дело е убит от проститутката, с която е имал садо-мазо сеанс. Според слуховете обаче в основата на престъплението е руската мафия, чиито интереси Стърн е настъпил. Джулия Лемигова казва, че скръбта по детето й е в нея и с нея във всеки момент от живота й и Мартина Навратилова я е спечелила най-вече с това, че е приела в живота си не само нея, не само двете й големи дъщери (от различни връзки), но и скръбта й по Максимилиян.

И Мартина, и Джулия се разплакват, докато разменят брачните си клетви. Церемонията е изкючително вълнуваща. Семейството им притежава три апратамента – два в Маями и един в Париж. От френската столица Лемигова управлява бизнеса със собствената си козметична марка. 

Но погледнете снимката - едната дъщеричка на Джулия прилича досущ на нея самата, а другата - на самата Навратилова. Не е ли странно?!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР