Гледай ме в очите, казах

От ярки проблясъци на синьо през приглушено зелено до артистични линии. Без да се наговарят, визажистите се фокусират върху погледа

Свобoда Сидерова 31 December 2014

Kenzo

50 нюанса синьо

Идеален вариант за онези, които искат лятото никога да не свършва. Разбира се, може да изразите протеста си срещу зимата, като шляпате със сандали в суграшицата. Стоп. Не изпадайте в крайност. Полуочната линия-полусмокито на Temperley London, cat eyes на Kenzo или очертаният долен клепач на Giles са къде къде по-безопасни.   

От кабинета на стоматолога до подиума

При Anthony Vaccarello топгримьорът Том Пешу използва... конец за зъби, за да „тегли“ равни успоредни линии. Благодарение на автора на графичния макиаж в черно и червено може да забравите за неопитността си. От вас се иска само да напоите денто флоса с черна очна линия и да направите 2-3 отпечатъка на горния клепач и под долните мигли.

Грийнпийс предупреждава: очаква се взрив от цвят

Струва ви се, че зелените сенки бяха на гребена на вълната през лятото. Грешка. Любов към хаки и изумрудено демонстрират Dior, Anna Sui, Derek Lam, Elie Saab. Което на практика значи, че всичко започва отначало, но в металик вариант и с една дребна подробност. Класическите smoky все повече заприличват на... маска.    

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР