Всичко е включено

Колебаейки се кой да е акцентът – очите или устните, някои визажисти не отказват нищо на себе си и (и на нас). Уловката е всичко да е тон в тон

Свобoда Сидерова 28 November 2014

Kristina Ti

Едноцветният макиаж не дава простор на въображението. Грешка. Елегантният look привлича внимание към чертите на лицето. Да не говорим, че покриването на клепачите и устните с максимално близки нюанси  усилва цвета на ириса на очите. Кайсиевото например придава яркост на сините, а какао и капучино усилват наситеността на кафявите.

Пастелната атмосфера зад кулисите на Marc Jacobs предизвиква асоциации с прашнорозови пулверизатори на винтидж аромати и листенца на чаена роза върху бял шал. В тон с монохромния тренд (кафява очна линия в основата на миглите и в гънката на клепача и бледорозови перлени сенки и червило) коафьорите боядисват перуките, комбинирайки ги с широка лента в същия нюанс.

Хрумката на Rodarte – посипани с брокат устни в цвят слез, и кирпичени smoky eyes, напомня експерименти на тийнейджърки, които, докопвайки се до маминия макиаж, не мислят за „възрастни“ правила. Розовата гама от лятото е приглушена с патладжанен подтон (Diane von Furstenberg, Burberry). Музиката поръчват още малинено (Jonathan Saunders, Julien Macdonald) и оранжево (Kristina Ti).  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР