Още едно обвинение в изнасилване срещу Бил Козби

eva.bg 19 November 2014

Бил Козби

Снимка: getty images/guliver

Комикът Бил Козби е изправен пред скандал, който набира все по-големи размери. Моделът Джанис Дикинсън открито заяви в интервю, че той я е упоил и изнасилил през 1982 година. Разкритието идва след като две други жени наскоро го обвиниха в същото. Джанис заяви, че Козби я поканил на вечеря, за да обсъдят участието й в шоуто му. В чашата с вино той сложил хапче, с което я упоил. „Последното нещо, което си спомням, е как той си сваля халата и се качва върху мен. На сутринта се събудих гола, а между краката ми имаше семенна течност“, заяви Джанис Дикинсън.

Преди нея Джоан Таршис заяви, че е била упоена и изнасилена два пъти от Козби през 1969 година. А Барбара Боумън заяви, че е била на 17 години, когато той е успял да „промие мозъка й, карайки я да го приема като баща“, а след това многократно се е възползвал от нея сексуално.

Засега Бил Козби запазва пълно мълчание и отказва каквито и да е коментари във връзка с обвиненията. Но със сигурност признанието на Джанис Дикинсън ще провокира вълна от реакции, които 77-годишният актьор няма как да подмине с пренебрежително мълчание.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР