Любов в действие

Holiday Heroes получиха коледен подарък преди всички други

19 ноември 2014

Коледа 2014 е петата поред благотворителна кампания на Holiday Heroes и тя току що се сдоби с чисто нов, собствен химн. Изпълнителите Тони, Васил Чергов, Lady B и Майкъл Флеминг-Lexus показаха своята „Любов в действие“ и посветиха общото си парче на смелата кауза. Бъдещият хит е с музика и аранжимент на талантливия Васил Чергов, който заедно с Lexus са създали и силния текст на парчето. Заглавието на трака все още се пази в тайна, но изпълнителите с големи сърца обещават, че скоро ще го съобщят.

В момента музикантите и екипът на Holiday Heroes работят по официалното видео към песента, за да я изстрелят в българския ефир предколедно и да заредят всички добри сърца, които се чувстват част от празничните герои, а и не само.

Това е вторият път, в който българската поп певица Тони прави такава коледна изненада на Празничните герои. Съвместната й песен „Любов“ със Светльо Къслев-Starlight, беше аудио подписът на миналогодишната коледна кампания на благотворителното сдружение и се превърна в истински хит.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР