Благороден момент

Магазин Polo Ralph Lauren се присъедини към инициативата „За живота”, имаща за цел да набере средства за закупуването на първия в България апарат за лъчелечение по време на операция.

14 November 2014

Съвместно с Национален дарителски фонд „13 Века България” и Национална онкологична болница, в магазина на Polo Ralph Lauren в София бе организиран коктейл и ексклузивен шопинг, представящ линията Pink Pony - световната инициатива на Ралф Лорън в борбата срещу рака. Много известни личности, общественици, бизнесмени, банкери и любители на марката уважиха събитието и се включиха в събирането на средстава за благородната инициатива „За живота, имаща за цел да подпомогне закупуването на първия в България апарат за лъчелечение по време на операция.

Събитието бе открито с встъпителни речи на заместник изпълнителния директор на Global Brands Distribution - г-жа Живка Сотирова, Снежана Йовева-Димитрова - експерт международно сътрудничество, европейски програми и проекти към „Фонд 13 Века България“ и изпълнителния директор на Националната онкологична болница – д-р Валентин Ангелов. Вечерта продължи с ексклузивен шопинг - 25% от нетните продажби на продукти от линията Pink Pony ще бъдат предоставени на дарителския фонд.

Мисията на благородната инициатива Pink Pony е да намали несъответствията полагани в грижите за рака в общности, където медицинските услуги са недостатъчни, гарантирайки достъпно лечение в ранен и лечим стадий. Линията Pink Pony е представена за първи път на 15 септември 2000 година, по време на представянето на колекция Ralph Lauren пролет-лято 2001 - на финалната обиколка на ревюто всички модели носят тениски Pink Pony.

В София, продуктите от линията Pink Pony ще бъдат налични в магазин Polo Ralph Lauren на ул. Цар Калоян 7, до 30.11.2014 г.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР