7 идеи за зимата

Плюс още толкова продукта – разкошни и претендиращи за must-have, – с които да усъвършенствате красотата си

Свобoда Сидерова 12 November 2014

Аристократичното бургундско на устните не само придава известна тайнственост, но и намеква за скрита чувственост. Винените нюанси изискват съвършен контур и ярък акцент в средата на горната устна

KissKiss на Guerlain
Церемония на съблазняване и апотеоз на цвета

В чест на 20-годишния си юбилей легендарното червило е преобразено. Златната гилза, напомняща три съединени куба, сменя цветовия си код. Черният лак, в който е облечена, напомня друго женско оръжие – малката черна рокля. Ъпгрейдвана е и формулата, която съчетава комфорт (масло от манго), моделиращ ефект (хиалуронова киселина и масло от смирна) и дълбочина на цвета. 25-те нюанса са 25 причини да направите устните център на макиажа.

Extravaganza Lip&Eye на Givenchy  
Екстравагантен разкош

Любителките на стилни аксесоари ще оценят палитрата за устни и очи в черна кожа и златни орнаменти. Не по-малко шик е и съдържанието. Безбройните фасети на квартета сенки са вдъхновени от блясъка на перлите. Сатенените кафяво и виолетово придават дълбочина на очите, а полираното златно и блещукащото сребърно усилват интензивността им. Палитрата съдържа още червило в полупрозрачно розово.

Grandiose на Lancome  
Грандиозна „шия“

Както сте се убедили, по-лесно е да гримирате окото от същата страна на ръката, с която държите спиралата. За другото се налагаше да огъвате четката или да я хващате с другата ръка. Спиралата за обемни и извити мигли гарантира симетричен резултат с точност до последната мигла. Тайната е ергономична дръжка, наподобяваща лебедова шия. Двойно извита в съответствие с формата на окото, тя „обира“ туша от стените на флакона. Така четката никога не е суха.

Perfect Eyes&Brows на Clarins – рамка на очите

Искате да акцентирате на естествената си елегантност. Палитрата за очи и вежди дава отговор на въпроса къде да намерите идеалното средство. Причината е, че съдържа най-необходимото: три прахообразни сенки за вежди в приглушени нюанси, безцветна фиксираща вакса, сянка за очи в неутрално розово за озаряване на погледа и комплект аксесоари (двоен апликатор за сенки, четчица за сресване и минипинсета).

Ecriture на Chanel
Макиажът като изкуство

Според Коко Шанел „най-красивите очи са тези, които ни гледат с нежност“. Със сигурност очната линия молив от колекцията Etats Poetiques има нещо общо с поезията, но не само защото обръща внимание на „огледалото на душата“. А и заради новата дълготрайна формула, писеца, позволяващ както пределно тънки черти, така и графични, и плътния резултат с полуматов финиш. Very Chanel, very you.  

Diorskin Star на Dior
В светлините на прожекторите

С озаряващия фон дьо тен получавате мечтаната роля в Instagram (и не само). Безтегловната текстура пресъздава „студиен“ макиаж а ла Paramount Pictures. Докато вдлъбнати кварцови перли, заредени с минерални пигменти, разсейват светлината и осветяват кожата, цветни пигменти, също като филтри на камера, балансират несъвършенствата. На всичко отгоре „фотогеничната“ формула заличава петна и зачервявания. Полезно допълнение е артистичният аксесоар – гъбичка във формата на яйце.  

Chubby Stick Cheek Colour Balm на Clinique – гримиране „на крак“

На желанието да притежавате кремообразния руж стик е невъзможно да се противопоставите. Причините са повече от достатъчни. Употребата му е също толкова мълниеносна, колкото щракането за селфи. При това не изисква огледало. В устойчивата на влага, пот и вода формула е добавен витамин Е. Позволява както постигане на плътно покритие, така и леко тониране на скулите.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР