Саундтракът на ноември

Нови албуми от Nicole Scherzinger, David Bowie, Eros Ramazzotti, Manu Katché, Joni Mitchell

eva.bg 08 November 2014

Nicole Scherzinger Big Fat Lie, Вирджиния

Албумът е поп с ърбън и аренби влияния, вдъхновен от Ела Фицджералд и Уитни Хюстън. „Личните ми битки през последните години – обяснява Никол – бяха обвити в лъжи, но когато осъзнаеш, че правилен е пътят на истината, започваш да живееш в хармония и мир.“  

Eros Ramazzotti Eros 30, Вирджиния

Успехът на Ерос в 30 песни по случай 30 години от дебюта му на Сан Ремо през 1984 г. Делукс версията на албума съдържа бонус диск с неиздавани и не толкова популярни песни като Ad un Amico (дебютният му сингъл от 1982 г.) и носталгичната Sole Che Viene.

Manu Katché Life in concert, Дюкян Меломан

Топъл, мелодичен, въздействащ албум на един от най-известните барабанисти в света Ману Каче, записан в The New Morning Club в Париж. Каче стана популярен през 80-те покрай сътрудничеството си с Питър Гейбриъл, Стинг, Jeff Beck, Al di Meola, Dire Straits, Eurithmics.

David Bowie Nothing Has Changed, Орфей

Пълна колекция от 1964 до 2014 г. с неиздавани и нови парчета. Излиза с три различни обложки, на които певецът се оглежда в огледало. Предстои и филм за изложбата, посветена на Боуи, в музея Victoria and Albert. Трейлърът е на www.davidbowie.com/davidbowieisfilm

Joni Mitchell Love Has Many Faces..., Орфей

4-актов балет, посветен на любовта и базиран върху 53 парчета от 40-годишната кариера на канадската музикантка, певица, авторка на песни и художничка. Придружен с книга с 53 лирични поеми, 6 нови картини и автобиографичен текст.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР