Въпрос за стил: Джиджи Лагадинова

Отскоро е PR, преди това криейтив, което я прави PR криейтив (или творчески директор) в агенция 8pm

eva.bg 27 September 2014

Яке Ralph Lauren от магазин Ralph Lauren, риза Marc O’Polo, деним G-Star от магазин Fan Point, шал Marc O’Polo, боти Marc O’Polo

Снимка: Александър Осенски

Опиши стила си с три думи.

Непринуден, весел и любвеобилен.

Суетна ли е професията ти?

Опитвам се да бягам от суетата както в личния, така и в професионалния си живот. Но определено е важно хората да изглеждат добре, както и работата, която са свършили. Става ти едно хубаво такова.

Oпределено е забавна професия, особено когато имаш вдъхновяващи колеги и интересни проекти. Тренираш се да мислиш бързо, да се движиш бързо и да си отворен да се променяш, което е велико, защото само така може да си наистина в час.
Къде ще търсиш вдъхновение за новия сезон?

Мисля да се посветя на четенето на книга. С толкова много сериали, филми, чатове, информация и какво ли още не все не ми остава време да си чета. Майка ми все повтаряше, че единственият момент, в който истински си почивал мозъкът е, докато човек чете. Не знам дали е вярно, но звучи супер.

Коя е тенденцията, която с удоволствие ще презентираш?

Обичам вечните тенденции – например да пиеш хубаво вино и да ядеш вкусна храна. Това е нещо като кока-колата на тенденциите – подходяща е за всяка компания. Винаги има около какво да се завърже разговор по темата и на какво да те „светнат“. Наздраве!

Три неща, които задължително ще прибавиш към гардероба си през есента?

Шлифер – никога не съм имала шлифер и всяка есен си казвам, че ще си купя, кожени кецове и часовник. Есента е чудесно време човек да започне да носи часовник.

Аксесоарът, без който не можеш?

Естествено – голяма чанта. Обожавам големи кожени чанти, които след две седмици носене стават абсолютно незаменими, защото в тях съм успяла да пъхна ама всичко! Дори някой път сама се изненадвам, като бръкна за портмоне, а изваждам топка резервни чорапи на сина ми например.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР