Нов заряд за есента от Дейвид

С колекцията му David Beckham Bodywear за H&M

06 August 2014

Сътрудничеството между Дейвид Бекъм и шведския бранд H&M продължава с есенната колекция David Beckham Bodywear for H&M, по традиция посветена на функционалността, кройките и удобството. Линията влиза в магазините на H&M на 21 август и ще бъде налична и у нас, разбира се.

„Има голям заряд в новите модели от колекцията ми бельо за H&M. - коментира футболната завезда. - Истински се наслаждавах на процеса на създаването им, особено при съчетаването на всички тези нови цветове и текстури. Надявам се феновете на модата да приемат колекцията също толкова добре, колкото и аз.“

Новото през тази есен са карираните пижама-панталони от памучен поплин в тъмно сини нюанси. Свежо допълнение са colour-block тениските и Long John клиновете, изработени от памук и вълна, както и плътните вълнени чорапи и памучни шапки. Colour-block и райе са двата варианта, които откриваме като основен мотив при блузите с обла яка и лежерните панталони. Тънки вертикални ивици са използвани и като завършващ елемент на тениските, пижама-панталоните и късите панталони. Кобалтово синьо е основният цвят за сезона, допълващ класическите сиви и черни нюанси, които по традиция присъстват в колекцията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР