Iдеи за шопинг

Очите ми сини, чантата ми златна

05 June 2007

1. очите ми сини, чантата ми златна

елка влаховска, редактор домът

Дали защото е пролет, или защото съм жадна за повече светлина, но рефлексът ми беше светкавичен: златната чанта на Luciano Padovan е моя. Премятам я през рамо и се втурвам в светските партита на сезона.


2. роман с пайети

ирина иванова, редактор

Да ослепиш някого с външния си вид сега е много по-просто от преди. Например с пайети - те са новият макияж, заменящ грима абсолютно равностойно. Като този топ на Escada, в комбинация с чифт семпли джинси. Блестящ скок в едно лято, изпълнено с любов и романтика!


3. малка сребърна рокля

лиляна гергишанова, моден редактор

Да направим една стъпка встрани от класиката (малка черна рокля) и една крачка напред към синтетичните материали. Рокличката на Mango пак остава мини, но вече е обсипана с пайети, бляскава, забавна. Готова за разходка по посока на диско гравитацията.


4. нещо повече от дреха: Missoni

милена попова, главен редактор

Животът е по-прекрасен в цветове, е девизът на една толкова италианска модна къща като Missoni. Аз бих добавила: още по-прекрасен в дреха на Missoni. Вместо традиционното сако за делова вечеря направих нетрадиционен избор от тази марка: леко палто от вискоза с копринена подплата, което ще нося с изплъзваща се рокля от сатен. И с две капки от новия цветен парфюм на Ферагамо. Животът е прекрасен по принцип!


5. шепа капки. шепа камъни

диана шингарова, дизайнер

Колието на Zero by Zancan е като събрани в шепа капки. Камъни са докоснати от дъгата и приютяват светлината, без да я променят. Дължината на сребърната верижка позволява да нося колието и с рокли, и с поло. Държа в шепа лятото.


6. Denyl: 3 причини

роберт ковачев, директор маркетинг

1. перфектен цвят за пролетта

2. перфектен дизайн и изпълнение на българска мъжка обувка

3. марката е DENYL

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР