Завръщане в детството

Приканва късометражният филм за колекцията бижута Fairy Skin на Джина Шеовска

27 June 2014

Обвит в нежна меланхолия, пристъпващ през заредените с неподправено безгрижие спомени от детството и напомнящ за първите осъзнати чувства на интимност и приятелство – късометражният филм I Wish I Were A Hay е създаден, за да представи новата колекция бижута на дизайнерката Джина Шеовска, но излиза далеч от рамките на комерсиалните видео проекти.

Виновници са добре познатите имена в талантливия екип: режисьор на филма е актрисата Ива Гочева, леките като въздишка кадри са на оператора Александър Станишев, а монтажът е поверен на Неда Морфова. Плътност и емоции в сюжета наред с малките хлапета Мартин, Сая, Ида и Ава добавя специалното участие на актьора Вальо Ганев и модела Мария Петрова.

Съвсем в тон с атмосферата, заглавието на мини филма I Wish I Were A Hay е вдъхновено от стиховете „Тревата върши толкова малко“ на голямата поетеса Емили Дикинсън, а музиката е на френския композитор Niko Bikialo.

И докато очакваме следващите проекти на замесените имена, Джина Шеовска ще представи новата си колекция бижута на дизайн базара на One Design Week - 29 юни, от 11:00 до 20:00 ч., Капана, Пловдив.

I wish I were a Hay from Alexander Stanishev on Vimeo.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР