Великолепната четворка

Те са тук. Още по-безкомпромисни, действат в екип за непобедима лятна визия

Василена Цанова 04 June 2014

Couture Palette на YSL - гардероб за очи

Sumptuous Infinite Daring Length+Volume на Estee Lauder - екстеншъни за мигли

Добрата спирала е като малка черна рокля за миглите – прави ги незабравимо изкусителни. Заслугата за двойното действие – удължаване и обем – е на изтеглящи полимери, наподобяващи каучук, и антрацитеночерни фибри. Тайната на завладяващия поглед обаче е четката с 12 гребенчета – 11 къси с голямо разстояние между тях задържат оптимално количество туш, а дългото подрежда миглите, придавайки им въздушност.

Perfection Lumiere Velvet SPF 15 на Chanel - мис Съвършенство  

Не ви се иска да усещате каквото и да било по лицето, особено ако сте с комбинирана или мазна кожа. Трябва ви изглаждащ фон дьо тен с матов финиш и ефект „втора кожа“. При допир с кожата емулсията се превръща в невидим воал и не се чувствате като героиня от филма „Маската“. Плюсът на формулата – сияние и корекция едновременно – е за сметка на прозрачни пудри, покрити с минерални пигменти. Плоската тубичка се разклаща преди употреба. Може да се използва и като коректор.

Poudre Premiere на Givenchy – ода за семплостта   

Някои копнеят за пудра с ефект „гола кожа“, но държат на сиянието. Други не искат да изглеждат твърде гримирани. Универсалната прахообразна пудра е за всички – един цвят, който се смесва с всеки тен, независимо дали се нанася на чисто лице или след база. Не само покрива кожата с нежността на перце, но и гарантира равномерен, матиран и естествено сияен тен. Върви в комплект с бяла гъба от микрофибър, но може да се използва и с четка.

Couture Palette на YSL - гардероб за очи  

Висша мода за погледа под формата на 5-цветна палитра. Графично подредените нюанси са в стила на легендарната рокля Мондриан на дизайнера. На основата на катализираща цвета технология кремообразната текстура на сенките издържа 12 часа. Високото съдържание на пигменти и перлени частици позволява мат, перлен или метален ефект. Заобленият край на единия апликатор е за покритие на клепача, заостреният – за прецизност. Четката на втория апликатор е за очна линия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР